Акцію завершено
Замки для захисту дітей від випадання всього 80 грн!
Специальное предложение от компании Good Master замки безопасности BSL для пластиковых окон 80 грн, для всех городов Украины + специальное предложение для жителей г. Харькова, во время проведения акции, установка замков безопасности - Бесплатно! Звоните, заказывайте замки безопасности для ваших окон по специальному предложению от компании Good Master, предложение ограничено сроком с 1-10 июня 2015 года.

Замки для захисту дітей від випадання всього 80 грн!

З 1 по 10 червня 2015 р. компанія Good Master пропонує найвигіднішу пропозицію на замовлення BSL замків для захисту дітей від випадання — всього 80 грн шт,
для всіх міст України, відправка Новою Поштою,
а також спеціальна пропозиція для мешканців Харкова — безкоштовна установка замків під час дії спеціальної пропозиції.

Оскільки металопластикові вікна прості у використанні, вікно легко може відкрити навіть дитина двох років. Можемо вас запевнити, як показує досвід, якщо у вас в будинку є маленька дитина, одного разу вона обов'язково захоче відкрити вікно, оскільки світ за склом завжди здається захопливим і цікавим, повним пригод. Маленькі дітки люблять залазити на вікна, і якщо дорослі в якийсь момент проявлять пильність (що цілком можливо, оскільки не реально весь час контролювати де перебуває дитина), вікно в цей момент може стати дуже небезпечним місцем для вашого малюка.

Можна звичайно намагатися не залишати вашу дитину ні на 1 хвилину одну, або заставити вікно квітами і речами, а можна вибрати спосіб убезпечити свою дитину набагато простіше і безпечніше - встановити на ваші пластикові вікна обмежуючі дитячі замки.

Замок закривається на ключ, тому навіть дотягнувшись до нього або забравшись на підвіконня, ваша дитина не зможе відкрити вікно без ключа, при цьому ви, надійно сховавши ключ, можете закривати і ставити вікно на провітрювання і відкидання просто обертаючи ручкою як зазвичай, а от тільки в тому випадку якщо ви захочете помити вікно або повністю розкрити його тільки в цьому випадку вам доведеться скористатися ключем.

Універсальні замки для ПВХ вікон для захисту дітей від компанії Good Master підходять для вікон і балконних дверей будь-якого матеріалу і профілю.

Дзвоніть, замовляйте замки для вашого спокою і безпеки ваших дітей з 1-10 червня 2015 р всього по 80 грн, наші менеджери проконсультують вас і по установці замку і допоможуть оформити замовлення за кілька хвилин.

Good Master.
Знаємо. Вміємо. Робимо.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 267 XX XX +380 98 267 1234
Моб.:
+380 98 267 XX XX +380 67 537 8150
Тел.:
+380 98 267 XX XX +380 67 537 8150
Терміни проведення акції №15372: 01—10 червня 2015
Алюмінієві профілі Profilco